Tausaga fa'ai'uga: O taunu'uga fa'asaienisi a Saina i le 2022

df

chinadaily.com.cn |Fa'afouina: 2022-12-26 06:40

O ata i luga o le ea na pu'eina i le aso 19 o Tesema o lo'o fa'aalia ai le nofoaga o le eletise a Baihetan.[Ata/Xinhua]

Ua fausia e Saina le ala tele o le malosi mama i le lalolagi

I le aso 20 o Tesema, na fa'agaioi atoatoa ai le nofoaga o le vai eletise a Baihetan, lona lua lona lua i le lalolagi i le tulaga o le aofa'i o gafatia fa'apipi'i, na fa'agaioia atoatoa i le pito i luga o le Vaitafe o Yangtze i Saute Sisifo o Saina.

O lona fa'agaioiga na fa'ailogaina ai le mae'a o le ala tele o le malosi mama i le lalolagi, lea e ono mega hydropower stations i luga o le Yangtze o lo'o galulue e fa'auluina le eletise mai le tamaoaiga-mau'oa i sisifo i le fa'aogaina o le malosi i le itu i sasa'e.

O le eletise eletise e faʻailogaina ai se laasaga tele i le faʻaogaina e le atunuʻu o le malosi mama e fesoasoani ai i le faʻataunuʻuina o ana faʻamoemoega mataʻutia o le tau o le faʻatupuina o le carbon dioxide aʻo leʻi oʻo i le 2030 ma ausia le soliga o le carbon i luma o le 2060.

 

Su'esu'e So'oga e le fa'alaina

HW-24 o se faʻailoga faʻapitoa e le o laina laina e lauiloa mo lona lapoʻa faʻatusatusa, mamanu ergonomic ma le mamafa.

Ite matua'i fa'atauva ma fa'ata'ita'iga sili ona ta'uta'ua o va'aiga feso'ota'iga e le laina laina.E mafai ona fa'agaioi i le fa'aauau pea ma le fa'atosina fa'apena fo'i, o lo'o i ai se fa'aliliuga malosi e fesuia'i.Filifiliga otometi taimi e mafai ai ona faagaoioia i le siosiomaga electromagnetic lavelave.

E leai se afaina o le soifua maloloina o le tagata faigaluega.O le fa'agaioia i ala maualuga e fa'atupuina i nisi tulaga e sili atu le lelei nai lo fa'amau fa'amau fa'atasi ma alalaupapa masani ae fa'ateleina le malosi.

E 56
E 56
e 18

Taimi meli: Tes-26-2022

Auina mai lau savali ia i matou: