O sootaga malolosi a le BRICS ua manatu o se ki i le toe faaleleia o le lalolagi

629ff4f8a310fd2bec8dffb9

Saunia e ZHANG YUE |SINA I ASO FA'ASA |Fa'afouina: 2022-06-08 07:53

O le felagolagoma'i tau tupe i sui auai o se 'taula taua' mo le tuputupu ae o le lalolagi

I le feagai ai ma le faʻaletonu o le toe faʻaleleia o le lalolagi mai le COVID-19, o atunuu BRICS - Pasila, Rusia, Initia, Saina ma Aferika i Saute - e tatau ona faʻaleleia atili le galulue faʻatasi ma sili atu le puipuia o olaga o tagata e faʻavaeina le mautu o le tamaoaiga o le lalolagi, o le Minisita o Tupe a Saina Liu Kun. fai mai i le Aso Gafua.

Na faia e Liu lea saunoaga ina ua taitaifono i le Fono Lona Lua a Minisita o Tupe a le BRICS ma le Kovana o le Faletupe Tutotonu e ala i ata vitio i Beijing.

Fai mai a ia, faatasi ai ma le faaumiumi o le COVID-19 pandemic, o le paie o le toe faaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, faigata ma le ogaoga tulaga faava o malo, ma le atinae o le lalolagi o loo mafatia i faalavelave, atunuu BRICS-o se malosiaga lelei, musuia ma aoga e siitia ai le toe faaleleia o le lalolagi-e tatau ona faaleleia atili le galulue faatasi. ma le faʻamaopoopoina e faʻatumauina le faʻaogaina lelei o le tamaoaiga faʻavaomalo ma faiga tau tupe ma faʻaleleia le faʻaogaina o le tamaoaiga o le lalolagi ma tulafono, e tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina atu ina ua maeʻa le fonotaga.

Ua naunau Saina e galulue ma isi sui auai i le loloto ma le tamaoaiga o le galulue faatasi i luga o tupe ma siitia ai i se tulaga fou, o le tala lea a Liu.

O Yi Gang, le kovana o le People's Bank of China, le faletupe tutotonu a Saina, sa taʻitaʻia foʻi le fono.Na ia faamamafaina o le galulue faatasi o mea tau tupe o se vaega taua o le galulue faatasi o le BRICS atoa ma o le PBOC ua sauni e faʻalolotoina le galulue faʻatasi o mea tau tupe ma atunuʻu sui ma faʻamalosia le faʻamaopoopoina o faiga faʻavae macroeconomic e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi ma le maualuga o le tuputupu aʻe, e tusa ai ma se faʻamatalaga a le PBOC.

O Zhou Mi, o se tagata suʻesuʻe sinia i le Chinese Academy of International Trade and Economic Cooperation, fai mai o fesoʻotaʻiga faʻavae ma faʻamaopoopoina e taua tele mo le lumanaʻi o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi aua o le BRICS o se tasi lea o tamaoaiga sili ona tele, ma o lo latou toe faʻaleleia tumau o le a avea ma taula taua mo le tuputupu ae o le lalolagi.

“A’o aga’i atu atunu’u ta’itasi i suiga vave ma atina’e, o feso’ota’iga lelei o faiga fa’avae o le a fesoasoani i le fa’aputuina o taumafaiga a pa’aga uma ma mafai ai ona ‘alofia so’o se fa’amaumau o mea tau tamaoaiga,” o le tala lea a Zhou."O lenei mea o le a maua ai foi ni taunuuga lelei i atunuu ma itulagi i fafo atu o le BRICS."

Na ausia e le fonotaga se maliega i luga o le tuʻuina atu o le galulue faʻatasi o le BRICS mo le 2022. Na faʻamaonia ai foi le Ripoti Faʻatekinisi i Paʻaga a le Malo-Tutoatasi (PPPs) mo Atinaʻe Faʻaauau ma faʻafeiloaʻi le fefaʻasoaaʻi ma le fefaʻasoaaʻi o faiga lelei ma poto masani i totonu o atunuu o le BRICS i le faʻafaigaluegaina o atinaʻe ma PPPs.

Na ioeina foi i le fono e faapea o tupe gafataulimaina o loo faamoemoe e tele sona sao i le unaia ai o le mautu o le tamaoaiga o le lalolagi ma e tatau ona vaaia atili le galulue faatasi i lea tulaga.

37-Piece Non-Magnetic Tool Kit

O le 37-Piece Non-Magnetic Tool Kit ua mamanuina mo talosaga e lafoai ai pomu.O meafaigaluega uma e gaosia mai le beryllium copper alloy.Ose mea faigaluega taua pe a ave'ese e le au fai mea papa ni mea pāpā masalomia ina ia 'alofia ai le faia o aloiafi ona o le maneta.
O mea faigaluega uma o lo'o fa'apipi'iina i totonu o se ie gaoa o lo'o amoina ato fa'atasi ai ma mea e le fa'amaneta.O le pusa o loʻo i ai tipi taʻitasi i fata foam e maua ai se faiga faʻatonutonu meafaigaluega sili ona lelei e faʻaalia manino ai pe leai se meafaigaluega.

图片1_副本1
图片1_副本3

Taimi meli: Iuni-08-2022

Auina mai lau savali ia i matou: