RCEP Fa'alolotoina Sino-ASEAN Tamaoaiga, Fefa'ataua'iga

C70

O loʻo vaʻaia masini o loʻo faʻanofoina pusa i le taulaga i Qinzhou, Guangxi Zhuang autonomous region, ia Mati.[Ata/Xinhua]

NANNING-O le aso 27 o Me, na taunuu ai se vaa uta na utaina i le minerale manganese Malaysian i le Beibu Gulf Port i le itu tutoʻatasi o Guangxi Zhuang i Saina i Saute.

O le 'oa na auina atu i le fale fa'ameamea a le South Manganese Group Ltd, o lo'o i ai le laina sili ona umi o alamanuia manganese i le lalolagi.O iina, na faia ai i le electrolytic manganese dioxide aʻo leʻi faʻatau atu i totonu o le atunuʻu ma faʻatau atu i Iapani o se mea mataʻutia mo maʻa fou malosi.

O lenei mataupu fa'apitoa o fefa'ataua'iga, alamanuia ma fa'atauga o lo'o fa'ailoa mai ai le malosi o le maliega fa'a-Fa'aitulagi Comprehensive Economic Partnership (RCEP) talu ai nei i le aumaia o fa'amanuiaga tau tamaoaiga i Saina ma ana pa'aga fa'aitulagi.

O le RCEP ua fesoasoani e faʻaitiitia le tau i luga o le manganese ore mai Malaysia mai le 3 pasene i le 2.4 pasene, ma avea ai le filifili pisinisi e fesoʻotaʻi ai Saina, ASEAN ma Iapani e sili atu le tauvaga i maketi faavaomalo, ma faʻalauteleina le atinaʻeina o le tamaoaiga faʻaitulagi.

O le maliega a le RCEP, o le fefa'ataua'iga sili ona tele i le lalolagi e o'o mai i le taimi nei, na amata fa'amanaia i le aso muamua o le 2022. Talu mai lena taimi, ua fa'ao'o mai ai tufatufaga moni i le tamaoaiga ma fefa'ataua'iga felagolagomai i le va o Saina ma atunu'u ASEAN.

O fa'amaumauga a le Ofisa o Tiute o lo'o fa'aalia i le kuata muamua, o oloa fa'aulufale mai a Saina ma fa'atau atu i ASEAN na o'o atu i le 1.35 trillion yuan ($202.2 piliona), o se si'itaga e 8.4 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ma le 14.4 pasene o le aofa'i o fefa'ataua'iga a Saina.

I le vaitau, fefa'ataua'iga i le va o Saina ma ASEAN e tusa ma le 47.2 pasene-po'o le toeitiiti atoa le afa o fefa'ataua'iga i fafo a Saina ma paaga RCEP, e tusa ai ma fa'amaumauga.Faatasi ai ma le maliega a le RCEP, ua toe manumalo ai ASEAN i le EU e avea ma paaga sili ona tele a Saina.

Talu mai le amataga o le RCEP, ua aumaia ai le tele o faʻamanuiaga i atinaʻe, faʻavae i luga o le faʻaitiitia o tau mai fafo ma le faʻateleina o avanoa e auina atu i fafo pe a maeʻa le faʻaititia o tau.E tusa ai ma le maliliega, e sili atu i le 90 pasene o oloa o loʻo fefaʻatauaʻi i totonu o le itulagi o le a iu lava ina leai se totogi, lea o le a matua faʻateleina ai fefaʻatauaiga i tuaoi.

37-Piece Non-Magnetic Tool Kit

O le 37-Piece Non-Magnetic Tool Kit ua mamanuina mo talosaga lafoai pomu.O meafaigaluega uma e gaosia mai le beryllium copper alloy.Ose mea faigaluega taua pe a ave'ese e le au fai mea papa ni mea pāpā masalomia ina ia 'alofia ai le faia o aloiafi ona o le maneta.

O mea faigaluega uma o lo'o fa'apipi'iina i totonu o se ie gaoa o lo'o amoina ato fa'atasi ai ma mea e le fa'amaneta.O le pusa o loʻo i ai tipi taʻitasi i fata foam e maua ai se faiga faʻatonutonu meafaigaluega sili ona lelei e faʻaalia manino ai pe leai se meafaigaluega.

 

图片1_副本1
图片1_副本3

Taimi meli: Iul-06-2022

Auina mai lau savali ia i matou: