Ole fa'atupulaia ole GDP ole atunu'u e malosi atu nai lo le fa'amoemoe

D 56
Se vaaiga i le nofoaga CBD i Beijing i le aso 19 o Aukuso, 2022. [Ata/VCG]

O le faʻatupulaia o le GDP a Saina na toe faʻaleleia i le malosi-nai lo le faʻamoemoeina 4.5 pasene tausaga i lea tausaga i le kuata muamua o lenei tausaga ina ua oʻo i le 2.9 pasene i le kuata mulimuli o le 2022, faʻasino atu i le toe faʻaleleia faifaipea i le lotolotoi o le faasolosolo malie o le gaosiga, faʻamaumauga. mai le National Bureau of Statistics na faʻaalia i le Aso Lua.

Ona o le malosi o le toe faʻaleleia o Saina ma le maualalo o faʻatusatusaga i le tausaga talu ai, na faʻatatauina e le au ofisa ma le tamaoaiga o Saina e mafai ona faʻatupulaia i le kuata lona lua, ma o loʻo i ai le atunuʻu i luga o le ala e ausia ai le faʻatupulaia o le GDP e tusa ma le 5 pasene i le 2023.

I le taimi nei, na latou lapatai mai e le lava le mautu o faavae o le toe faaleleia, fai mai o le tamaoaiga e mafai ona toso i lalo e le malosi mai le le mautonu o le lalolagi, o le mou atu o le taumafaina malosi ma luitau ma le le mautonu e faatatau i oloa auina atu i fafo a Saina ma le vaega o meatotino.E tatau ona faia nisi taumafaiga ina ia faaosofia atili manaoga i totonu o le atunuu ma faamautu ai faamoemoega tau maketi.

Fai mai le failauga a le NBS, Fu Linghui, o le tamaoaiga o Saina o loʻo mautu ma faʻatupulaia i le kuata muamua i le toe faʻaleleia o faʻailoga autu, faʻavaeina se faʻavae mautu mo le ausiaina o le faʻamoemoe o le tuputupu aʻe faaletausaga a le atunuu.

Na taʻua e Fu i se fonotaga a le aufaasālalau i Beijing i le Aso Lua e faapea o le tuputupu aʻe o Saina o le a faʻatupulaia i le kuata lona lua ona o le maualalo o faʻatusatusaga faavae i le lotolotoi o le faʻamaʻi COVID-19 i le tausaga talu ai, ae o le tuputupu aʻe e ono faʻagesegese i le kuata lona tolu ma le fa ona o se siitia i faavae faatusatusa i le tausaga talu ai.

I tua o le lipoti sili atu le malosi o le kuata muamua o le GDP, na fai mai ai Zhu Haibin, le pule sili o le tamaoaiga o le JPMorgan i Saina, o lana 'au na siitia le tausaga atoa o le GDP mo Saina mai le 6 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 6.4 pasene tausaga. -tausaga.

O Saina o loʻo i luga o le ala e ausia ai le faʻatupulaia o le GDP a le malo i le "tusa ma le 5 pasene" mo lenei tausaga, o le tala lea a Lu Ting, o le pule sili o le tamaoaiga o Saina i Nomura.

EOD Robot

EOD robot e aofia ai le tino robot feaveaʻi ma le faʻatonuga.

O le tino robot feaveaʻi o loʻo faia i le pusa, afi eletise, masini faʻataʻavale, lima faʻainisinia, ulu ulu, faiga mataʻituina, moli, mea faʻalavelave faʻalavelave, maa toe faʻaleleia, mama toso, ma isi.

O lima faʻainisinia e faia i le lima tele, lima telescopic, tamai lima ma le manipulator.O loʻo faʻapipiʻi i luga o fatugaʻo pesini ma lona lautele e 220mm.E fa'apipi'i le pou fa'amau fa'a-eletise fa'alua ma pou fa'a-ea fa'alua i luga o lima fa'ainisinia. E mafai ona pa'u le ulu o le moega pepe.O le pou e fa'aogaina ai le ea, mea pu'eata ma le antenna o lo'o fa'apipi'i i luga o le ulu o le moega pepe. O le mata'ituina faiga e faia i mea pueata, mata'ituina, antenna, ma isi.. Tasi seti moli LEDua fa'ae'ei luma o le tino ma tua o le tino. O lenei faiga e faʻamalosia e le DC24V lead-acid rechargeable battery.

O le fa'atonuga o le fa'atonuga o lo'o faia i totonu o le fa'atonuga fa'atonu, pusa fa'atonu, ma isi.

E 4
D 21

Taimi meli: Apr-19-2023

Auina mai lau savali ia i matou: