Atina'e maualuga e ave i ai le fa'amuamua

E 1
O le Communist Party of China Central Committee e faia se fonotaga a le au tusitala i le taeao o le Aso Gafua i Beijing e faʻalauiloa ma faʻamatalaina le lipoti autu i le 20th CPC National Congress lea faatoa maeʻa.[FENG YONGBIN/CHINA I ASO TAITAI]

O le tuputupu aʻe o le tamaoaiga e tumau i le autu o faiga faʻavae, fai mai ofisa ma tagata atamamai

O Saina o le a faʻamuamua le atinaʻe maualuga ma faʻatumauina le atinaʻeina o le tamaoaiga i le totonugalemu o faiga faʻavae i le isi lima tausaga aʻo faʻaleleia tulafono faatonutonu e faʻaitiitia ai tupe maua, fai mai ofisa ma tagata atamamai i le Aso Gafua.

O le lipoti na tuuina atu e le Failautusi Aoao o Xi Jinping i le sauniga amata o le 20th National Congress of the Communist Party of China ua tuu ai le tulaga lelei o atinae i se tulaga e sili atu ona iloga, o le tala lea a Mu Hong, le sui faatonu e nafa ma galuega masani a le Ofisa o le Komiti Tutotonu mo le Faalolotoina o le Toefuataiga Atoa.

O atinaʻe maualuga e manaʻomia ona ausia i itu uma, e aofia ai le tamaoaiga, agafesootai, aganuu ma le siʻosiʻomaga, o le tala lea a Mu i se fonotaga a le aufaasālalau e faʻalauiloa ma faʻamatalaina le lipoti i le Aso Gafua.

O le faʻamalamalamaina o le atinaʻe maualuga e avea ma galuega sili mo le fausiaina o se atunuʻu faʻaagafesootai faʻaonaponei i itu uma, o le lipoti ua faʻaalia atili ai le taua o le atinaʻe lelei i le lumanaʻi ma i itu uma, o le tala lea a Mu, o ia foi o le sui ulu o le National Development. ma le Komisi o le Toefuataiga.

I le vaitau fou, o le feteenaiga autu o loʻo feagai ma sosaiete Saina o le va o le le paleni ma le le atoatoa o atinaʻe ma le faʻatupulaia pea o manaʻoga o tagata mo se tulaga lelei o le olaga, o le tala lea a Mu.

O le lipoti na tuʻuina atu e Xi ia Oketopa 16 o loʻo vaʻaia o le mamanu a Saina mo le fausiaina o se atunuʻu faʻaagafesootai faʻaonaponei i itu uma mo le isi lima tausaga ma tua atu.Na faamamafaina o le tulituliloaina o le tulaga maualuga o le atinaʻe ma le ausia o le manuia masani mo tagata uma o manaoga taua ia o le faʻafouina o Saina.

Su'esu'ega Pa'u Taulima

Le fou faatoa atia'e HWX16Coloa o le masini feavea'i su'esu'e mea pāpā fa'atasi ai ma le fa'atapula'aina o le fa'amauina ma le tele o mea pāpā i totonu o maketi i totonu ma fafo.. Le leleiABS polycarbonate pusae malosi ma aulelei.Ole taimi faigaluega faifaipea ole nofofuamaae silia ma le 8 itula.To lona taimi malulu amata i totonu10 sekone.Te 0 le tapulaa e iloa ai le TNT.05 o tulaga, ma sili atu i le 30 ituaiga o mea pāpāe mafaimaua.O le oloa e calibrated otometi.

E 61
E 81

Taimi meli: Oke-26-2022

Auina mai lau savali ia i matou: