Faigata Tekonolosi Fa'atekonolosi Ua Fa'ame'a'ia e To'atele Investor

61e775aea310cdd3d827d548
O se tamaititi e auai i se faʻaaliga faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai masini faʻapitoa i se falemataaga ata i Hangzhou, i le itumalo o Zhejiang.[Ata na saunia e Long Wei/Mo Saina i Aso Taitasi]

O lo'o taula'i atu le aufaipisinisi a Saina i avanoa fou i tekinolosi fa'atekonolosi fa'atasi ai ma le fa'afaigaluegaina o tupe fa'afaigaluega i vaega e feso'otai i ai o lo'o maualuga fou, lea e talitonu le au atamamai o le a fesoasoani e toe fa'atusa le manuia o tagata fa'atau initaneti i le fa'atupulaia fou.

Fa'atekonolosi faigata, lea e ta'ua fo'i o le deep tech, o le fa'aupuga na fa'atulagaina mo vaega e fa'alagolago tele i le poto fa'asaienisi fa'asaienisi, su'esu'ega umi ma atina'e, ma fa'aauau tupe teufaafaigaluega.E masani ona aofia ai vaega o meataalo optoelectronic, atamai faakomepiuta, aerospace, biotechnology, tekinolosi faamatalaga, mea fou, malosi fou ma le gaosiga atamai.

E silia ma le 1.27 trillion yuan ($198.9 piliona) o tupe na maua mai le maketi o tupe teufaafaigaluega a Saina i le kuata muamua e tolu o le 2021, lea e maualuga le 50.1 pasene siitia i lea tausaga ma lea tausaga, fai mai se lipoti mai le inisitituti suʻesuʻega faʻafaigaluega i totonu o le atunuu Zero2IPO Research. .

I totonu o pisinisi uma e teu fa'afaigaluegaina, tekinolosi fa'amatalaga, biotech ma tausiga fa'afoma'i, semiconductor ma mea fa'aeletoroni e pito i luga le lisi, ona e sili atu i le 5,000 fa'afaigaluegaina mataupu i le vaitaimi o lipoti o lo'o i totonu o nei vaega.

Taulima UAV Jammer

O le Handheld Drone Jammer o se ituaiga masini faʻapipiʻi UAV, e pei o se fana, o se tasi lea o masini faʻapipiʻi lauiloa i le maketi.

O le fana o le UAV jammer o se auupega feaveaʻi e faasaga i le UAV, o se avanoa sili lea, e maua ai le fetuutuunaʻi tele ma le avanoa e tali atu ai ma puipuia vave.

J3_副本
J2 (1)_副本

Taimi meli: Ian-19-2022

Auina mai lau savali ia i matou: