Fa'atonu pulega fa'atekinolosi

625f5a69a310fd2bec840b3e

Saunia e XU WEI |SINA I ASO FA'ASA |Fa'afouina: 2022-04-20 07:20

E siaki e tagata asiasi se faiga o le aai atamai na faaalia i se faaaliga tele faavaomalo i Guiyang, Guizhou itumalo, ia Me 2021. [Ata/Xinhua]

O fonotaga autu e mana'omia ai le fa'aogaina tele o tekonolosi maualuga e fa'aleleia ai auaunaga lautele

Xi Jinping, failautusi aoao o le Communist Party of China Central Committee, na valaau i le Aso Lua mo le tele o le faaaogaina o tekinolosi numera i pulega ma auaunaga lautele e saga faaonaponei ai le pulega ma le gafatia o le malo.

A o pulefaamalumalu ai i se fonotaga a le Komiti Tutotonu mo le Faalolotoina o le Toefuataiga Atoa, Xi, le faauluuluga o le komiti, na ia faamamafaina le manaomia o le unaia o galuega faafuainumera ma atamai a le malo ma faatino atoatoa le fuafuaga e fausia ai le malosi o le atunuu i luga o le initaneti.

Sa iloiloina ma talia e le au fai faiga faavae ni pepa o faiga faavae e lima i le fonotaga, e aofia ai le tasi e toe fuata'i le faiga o tupe a Saina i lalo ifo o le itumalo, o se fuafuaga e mafai ai e le vaega o tupe ona lagolago atili i mea fou a le atunuu ma se taiala e faaleleia atili ai le faiga o le faaosofia o le faasaienisi ma tekinolosi.

I le siitia o taumafaiga e fausia se faigamalo faafuainumera, na tautino ai le au fai tulafono e lagolago ma faamalosia le taitaiga a le Pati i luga o le laupapa ma ausia manaoga o tagata mo se olaga lelei.

E taua tele le atiaeina o se faiga o auaunaga faakomepiuta e sili atu ona maua, faigofie, saʻo ma aofia ai, ma ia mautinoa e mafai e tagata lautele ona faia ni nai malaga pe a oʻo atu i auaunaga tau pulega ma le faʻaleleia atili o faʻamatalaga i le va o matagaluega, na latou fai mai ai.

E tatau ona avea le numera numera o se mea taua e faavae ai galuega a le malo i tulafono faatonutonu o le tamaoaiga, vaavaaiga o maketi, pulega lautele, auaunaga lautele ma le puipuiga o le siʻosiʻomaga ma le siosiomaga, latou fai mai.

O le fonotaga na manaʻomia ai le faʻamaopoopoina o laasaga e faʻalauiloa ai le tuʻufaʻatasia i tekinolosi, auaunaga ma faʻamaumauga ma ia mafai ai ona sili atu le tuʻufaʻatasia o pulega ma auaunaga i tulaga eseese, itulagi, faiga, matagaluega ma kamupani e tuʻuina atu auaunaga.

Na faʻamamafaina taumafaiga e le faʻamavaeina i le faʻamautinoaina o le saogalemu o faʻamaumauga, e aofia ai le atinaʻeina o se faiga e faʻamautinoa ai le saogalemu o faʻamatalaga mo le malo numera.

I le toe fuataiina o faiga tau tupe a Saina i lalo ifo o le itumalo, na faamamafaina ai e le au fai tulafono le tatau ona faamanino le malosiaga tau tupe ma matafaioi i tulaga o tupe faaalu a malo i lalo ifo o le itumalo, faaleleia le faiga mo le fesiitaiga o tupe totogi ma mafai ai ona sili atu le faʻatulagaina o pulega tau tupe.

37-Piece Non-Magnetic Tool Kit

O le 37-Piece Non-Magnetic Tool Kit ua mamanuina mo talosaga lafoai pomu.O meafaigaluega uma e gaosia mai le beryllium copper alloy.Ose mea faigaluega taua pe a ave'ese e le au fai mea papa ni mea pāpā masalomia ina ia 'alofia ai le faia o aloiafi ona o le maneta.

O mea faigaluega uma o lo'o fa'apipi'iina i totonu o se ie gaoa o lo'o amoina ato fa'atasi ai ma mea e le fa'amaneta.O le pusa o loʻo i ai tipi taʻitasi i fata foam e maua ai se faiga faʻatonutonu meafaigaluega sili ona lelei e faʻaalia manino ai pe leai se meafaigaluega.

图片1_副本1
图片1_副本

Taimi meli: Apr-20-2022

Auina mai lau savali ia i matou: