Ua fa'ailoa mai e le kamupani gaosi oloa a Saina le tupulaga fou o nofoaafi maglev

A 30

Fai mai le kamupani gaosi Saina CRRC Zhuzhou Locomotive Co Ltd, ua maeʻa suʻega mo le isi augatupulaga o nofoaafi maglev pisinisi.[Ata/Saina News Service]

CHANGSHA - Fai mai le Aso Tofi o le Aso Tofi o le Aso Tofi, ua maeʻa suʻega mo le isi augatupulaga o nofoaafi maglev.

O le nofoaafi, faatasi ai ma le saoasaoa fuafuaina o le 200 kilomita i le itula, ua ausia le tele o tulaga faatekinolosi e pei o le avetaʻavale e aunoa ma se taʻavale ma le leai o se fesoʻotaʻiga eletise, o le tala lea a Zhang Wenyue, sui ulu o le CRRC Zhuzhou Locomotive's maglev research institute.

O loʻo faʻamoemoe e faʻaoga i laina vaʻaia ma taulaga i le 50 kilomita i le 200 kilomita, o lana faʻaopoopo mai lea.

Fa'aauupegaina i le aveta'avale tuto'atasi ma le 5G milimita-galu feso'ota'iga, o le nofoaafi o lo'o fa'agaioia e se faiga e pulea ai le eleele.E aoina fa'amaumauga mo taimi tonu mo fa'afitauli ina ia mautinoa lona saogalemu.

Pe a faatusatusa i augatupulaga ua mavae o nofoaafi maglev pisinisi, o le ata fou o loʻo faʻaalia ai le faʻaleleia atili o le malosi o le traction, le aʻeaʻe mauga, ma le faʻavavevaveina o gaioiga, e tusa ai ma le kamupani.

Taulima UAV/ Drone Jammer

O le Handheld Drone Jammer o se ituaiga masini faʻapipiʻi UAV, e pei o se fana, o se tasi lea o masini faʻapipiʻi lauiloa i le maketi.

O le fana o le UAV jammer o se auupega feaveaʻi e faasaga i le UAV, o se avanoa sili lea, e maua ai le fetuutuunaʻi tele ma le avanoa e tali atu ai ma puipuia vave.

Fa'aaligas

► 2.53kilokalama e aunoa ma se fana, o lea e faigofie ai ona feaveaʻi, faʻavavevave galuega, maualuga maualuga.

6fa'aosoina alaleo,faatoilaloinale tele o UAVs tagata lautele.

► Lua Lithium Battery e faʻamautinoafaifai peagalue mosili atu2 itula.

► High maua directional antenna, o le electromagnetic filogia e laʻititi.

a31
a 32

Taimi meli: Mati-21-2022

Auina mai lau savali ia i matou: