O fefa'ataua'iga a Saina na si'itia i le 33.5% i le $150b i le lua masina muamua

A 46

O se tagata asiasi e faʻataʻitaʻi lona lima i luga o se simulator avetaʻavale e faʻaaoga ai tekinolosi numera i le 2021 CIFTIS talu ai nei i Beijing.[Ata/Xinhua]Saunia e Zhong Nan |chinadaily.com.cn |Fa'afouina: 2022-04-06

O fefaatauaiga a Saina i auaunaga na siitia i le 33.5 pasene i lea tausaga ma lea tausaga e oo atu i le 953.48 piliona yuan ($149.7 piliona) i le lua masina muamua o lenei tausaga, o le tala lea a le Matagaluega o Pisinisi i le Aso Lulu.

O auaunaga e auina atu i fafo e 467.58 piliona yuan i le vaitaimi o Ianuari-Fepuari, i luga 39.4 pasene i tausaga taʻitasi, ma auaunaga faaulufale mai na tulaʻi i le 485.9 piliona yuan, i luga ole 28.3 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, o le tala lea a le matagaluega i se faʻamatalaga i luga ole laiga.

A'o fa'atupula'ia le fa'atupula'ia o fefa'ataua'iga o 'au'aunaga i fafo atu nai lo oloa fa'aulufale mai e 11.1 pasene i le vaitaimi o le lua masina, o le pa'u o fefa'ataua'iga o auaunaga na pa'ū i le 57.6 pasene i le 18.31 piliona yuan, 24.91 piliona yuan e itiiti ifo nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

Fefaʻatauaʻiga i auaunaga faʻapitoa-malamalama na siitia i le lua masina muamua o lenei tausaga e oʻo atu i le 382.4 piliona yuan, i luga 17.9 pasene i tausaga taʻitasi, e tusa ai ma faʻamaumauga a le matagaluega.

I le taimi nei, o fefaʻatauaiga i auaunaga femalagaaʻi na siʻitia le 16.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 149.77 piliona yuan.

Lanu Va'aiga Va'ai Ma'alalo i le po System

Lanu maalalo-malamalama Faiga Su'esu'ega i le po otasi mea pu'eata fa'aonaponei fa'aonaponei, e mafai ona gaosialanu atoaHDvitioi lalo ole siosiomaga malamalama ile po.I totonu o le pogisa tele po'o le lanu uliuli uma, e mafai ona faʻapipiʻiinafa'atasi ai ma le fa'aopoopoga o le moli lasere maua ai le vitiō papae ma le uliuli.

O lenei masini e le gata e mafai ona faʻaoga imauale uiga maualuga atoa ata lanu atoae fai ma molimaui lalo-malamalama siosiomaga i le po, ae faapea foimafai ona mauaata sili ona lelei i le ao ma se lautele faʻamalosi.E mafai ona lautelefa'aaogainaiamaua molimau eo lePsaogalemu lautele,Fpuipuiga ire maEmatagaluega o puipuiga o le siosiomaga.

a 41
a 42

Taimi meli: Apr-06-2022

Auina mai lau savali ia i matou: