Ole Fefa'ataua'iga Fa'a-E-fefa'ataua'iga a Saina ua Fa'atelevaveina Atina'e

i 62
E fa'atulaga e se tagata faigaluega afifi i le Cainiao Network logistics center i Guadalajara, Sepania, ia Novema.[Ata/Xinhua]

O le e-pisinisi i luga o tuaoi o Saina e faʻavavevave ai le atinaʻe ma le fesoasoani o tekinolosi faʻatekinolosi, na lipotia e le People's Daily i fafo i le Aso Lulu.

O le fua o le fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga a Saina na molimauina le 18.6 pasene le tuputupu aʻe e oʻo atu i le 1.92 trillion yuan ($290 piliona) i le 2021, e tusa ai ma faʻamaumauga mai le aganuʻu.

O le faaulufale mai ma le auina atu i fafo o le atunuu i luga o tuaoi e-pisinisi na siitia toetoe lava faasefulu taimi i totonu o le lima tausaga, ua avea ai ma malosiaga fou mo le atinaeina o fefaatauaiga i fafo, o se auala fou mo le suiga ma le faaleleia o alamanuia ma se faalauiloa fou mo atinae maualuga.

Faatasi ai ma le lelei o le fetuutuunai o le sapalai sapalai, o Saina i luga o tuaoi i luga ole laiga faʻatau oloa Shein na sili atu i le Amazon e faapaleina le lisi o faʻatauga a Amerika ia Me 2021.

O tupe maua a Shein na sili atu i le 100 piliona yuan i le 2021, mai le 1 piliona yuan i le 2016, aemaise lava ona e faʻaaogaina le taimi puʻupuʻu e faʻalauiloa ai oloa fou, e iai sitaili eseese ma tau taugofie.

Pe a faatusatusa i le ituaiga ofu Iapani Uniqlo e manaʻomia le afa tausaga e faʻalauiloa ai se oloa fou, e naʻo aso e fitu e manaʻomia ai e Shein a Shein ma e mafai e Shein ona faʻalauiloa ofu e 10,000 i le vaiaso e tasi.

Ua fa'atuputeleina ma fa'atumauina e Shein maketi o le lalolagi e ala i le fa'atupuina muamua o ni oloa laiti ma filifili pe fa'aopoopo e fa'atatau i fa'amatalaga tau maketi.

Ina ia faʻaleleia atili le faʻaogaina o meafaitino, na fausia ai foʻi e Shein le ERP (Enterprise Resource Planning) e faʻamaopoopo galuega a le au faʻatau e faʻavae i luga o faʻatauga ma faʻamaumauga e teu ai.

Ina ia malamalama atili i manaoga o tagata faʻatau, e aʻoaʻoina e kamupani e-pisinisi a Saina e uiga i mea e fiafia i ai tagata faʻatau ma e oʻo lava i le vaʻai o manaʻoga o tagata faʻatau i le fesoasoani a tekinolosi fou ma algorithms.

I le taimi nei, ua fa'ata'ita'i fo'i e kamupani fa'akomepiuta fa'a-feso'ota'i a Saina ituaiga fou o faiga fa'agaioiga e pei o le fa'asalalauina.Na faalauiloa e TikTok lana uluai auaunaga e-pisinisi i le 2021.

TikTok e-commerce ua faʻasalalau atu i Sautesasae Asia ma Peretania, ma o ana faʻatauga masina i Initonesia ua sili atu i le $100 miliona.

O le lagolago i faiga fa'avae ua fa'ateleina ai fo'i le vave fa'atupuina o le atina'eina o fefa'ataua'iga fa'akomepiuta a Saina.

Fa'atosina le fa'amaneta

Ua faia le mea e le manetaofCopper-beryllium alloy o ni mea fa'apitoa e le fa'amaneta mo le su'esu'eina o lalo o le 'ele'ele po'o le tu'uina atu o oloa e fa'ateleina ai le saogalemu i le su'eina o oloa mata'utia.E leai se aloiafi o le a tupu i se fetoaiga ma uamea.O se vaega e tasi, gaugau, vaega, ma'ina-gaosi mea ua mamanuina mo le faafaigofieina o le teuina e le au fai enaina pe a solia fanua maina po o le faia o galuega kilia maina.

C 40
C 41

Taimi meli: Iul-13-2022

Auina mai lau savali ia i matou: