O oloa gaosi oloa a Saina ua vaaia le tuputupu aʻe faaletausaga o le 6.3% i le 2012-2021

e 27

O tagata faigaluega e gaosia ma fa'agaoioia uili ta'avale alumini alumini i luga o se laina gaosiga i Yuncheng, le itumalo o Shanxi i Matu i Saina ia Iuni 8, 2022. [Ata/VCG]

BEIJING - O le gaosiga o fale gaosi oloa a Saina na faʻamauina le faʻatupulaia o le 6.3 pasene i le tausaga 2012-2021 aʻo faʻamalosia le vaega o gaosiga a le atunuʻu, na fai mai ai se ofisa i le Aso Lua.

O le tau o pisinisi na siitia mai le 20.9 trillion yuan ($ 3.1 trillion) i le 2012 i le 37.3 trillion yuan i le 2021, Xin Guobin, sui minisita o alamanuia ma faamatalaga faatekonolosi, na taʻu atu i se fonotaga a le au tusitala.

O le tuputupu aʻe na sili atu nai lo le averesi o le lalolagi e tusa ma le 2 pasene mo le vaitaimi, na taʻua e Xin.

E ui lava i le faʻamaʻi o le COVID-19, o le averesi o le tuputupu aʻe o le 2020 ma le 2021 na oʻo i le 6.1 pasene, o loʻo faia se sao taua i le faʻamautuina o le lalolagi pisinisi filifili ma faʻaleleia le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o le tala lea a le sui minisita.

Taulima UAV Jammer

Fa'amatalaga

O le Handheld Drone Jammer o se ituaiga masini faʻapipiʻi UAV, e pei o se fana, o se tasi lea o masini faʻapipiʻi lauiloa i le maketi.

O le fana o le UAV jammer o se auupega feaveaʻi e faasaga i le UAV, o se avanoa sili lea, e maua ai le fetuutuunaʻi tele ma le avanoa e tali atu ai ma puipuia vave.

Fa'aaligas

► 2.53kilokalama e aunoa ma se fana, o lea e faigofie ai ona feaveaʻi, faʻavavevave galuega, maualuga maualuga.

6fa'aosoina alaleo,faatoilaloinale tele o UAVs tagata lautele.

► Lua Lithium Battery e faʻamautinoafaifai peagalue mosili atu2 itula.

► High maua directional antenna, o le electromagnetic filogia e laʻititi.

a 82
a 81 (2)

Taimi meli: Iuni-14-2022

Auina mai lau savali ia i matou: