O Feutana'iga a Saina-ASEAN ua ulufale atu i le isi taamilosaga

C 12
O tagata asiasi e maimoa i le siosiomaga i le 19th China-ASEAN Expo i Nanning, le itulagi tuto'atasi o Guangxi Zhuang i Saina, i le aso 19 o Setema. [Ata/Xinhua]

O le taamilosaga muamua o feutagaiga i le 3.0 version o feutagaiga a Saina-ASEAN Free Trade Area na faalauiloa i le va o Saina ma le poloka i le Aso Lua, e tusa ai ma le Matagaluega o Pisinisi a Saina.

O ofisa mai Saina ma sui o le tamaoaiga o le Association of Southeast Asian Nations, ma le ASEAN's Secretariat na auai i le fonotaga e ala i ata vitio, o le tala lea a le matagaluega i se faamatalaga i luga o le initaneti.

Na faia felafolafoaiga loloto a itu e lua i mataupu e pei o tulafono o taualumaga, faatulagaga o le faalapotopotoga ma fuafuaga o galuega mo feutanaiga, ma faatulaga ai se taimi ma taiala mo talanoaga e sosoo ai.

Na faʻasalalau faʻatasi e Saina ma ASEAN le faʻalauiloaina aloaia o feutagaiga i luga o le 3.0 version o le Saina-ASEAN Free Trade Area ia Novema 2022. Na malilie itu uma e lua o talanoaga o le a aofia ai vaega e pei o fefaʻatauaiga o oloa, tupe teufaafaigaluega, tamaoaiga numera ma le tamaoaiga lanu meamata e fausia ai se tele e aofia ai, fa'aonaponei, fa'ato'a fa'atasi ma fa'amanuiaina le Fefa'ataua'iga Sa'oloto a Saina-ASEAN.

Uaealesi faiga pa'u mamao

Folasaga

 

O le fa'aogaina o le pa'u mamao mamao e fa'atupuina e le matou kamupani e masani ona fa'aaogaina mo le fa'amalo fa'amama mamao o le tu'uina atu o tau, mea fa'apapa fa'amumu eletise ma auupega e le mafai ona oti.E mafai ona faʻaaogaina i le 'autau, leoleo faʻaauupegaina, leoleo faʻapitoa, puipuiga lautele ma isi galuega faʻaumatia a le militeri ma faʻataʻitaʻiga a le militeri.

 

Vaega: 

1.To le mamao fesoʻotaʻiga e umi, tulaga vaʻaia e mafai ona ausia 2000 mita o fesoʻotaʻiga;

2.ONe i le tele, e mafai i le taimi lava e tasi ona pulea le tele o le mauaina o le pito i luma, o se faʻatonuga pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina i le maualuga o le 16 mauaina o mea faʻapipiʻi pito i luma;

3.5 inisi HD faʻaaliga mata, faʻaaliga taimi moni mauaina tulaga pito i luma;

4.Mfilifiliga ulti-galuega, e mafai ona filifili saoloto le numera o le mauaina o le pule pito i luma;

5.To le pa fa'alua fa'amau amata le masini saogalemu, e mafai ona taofia misoperation;

E 104
E 113

Taimi meli: Feb-08-2023

Auina mai lau savali ia i matou: