O Saina o loʻo faʻamoemoe e avea ma nofoaga autu o pisinisi robotics i le lalolagi atoa

61cbc3e1a310cdd3d823d737
O se tina ma lana tama teine ​​​​e fegalegaleai ma se robot atamai i se fale gaosi oloa i Suzhou, Jiangsu itumalo, ia Setema.[HUA XUEGEN/MO SINA I ASO TAU]

O loʻo faʻamoemoe Saina e avea ma nofoaga fou mo le lalolagi robotics alamanuia e oʻo atu i le 2025, aua o loʻo galue e ausia tulaga mataʻutia i vaega robotics ma faʻalauteleina le faʻaogaina o masini atamai i le tele o vaega.

O le fa'agaioiga o se vaega o le una'i lautele a le atunu'u e fa'afetaia'ia le fa'atupuina o le faitau aofa'i ma le fa'aogaina o tekonolosi fa'aonaponei e fa'aleleia atili ai fale gaosi oloa, fai mai tagata popoto.

Na taʻua e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi i se fuafuaga e lima tausaga na tuʻuina atu i le Aso Lua e faʻapea o le tupe maua faʻagaioiga a le pisinisi robotics a Saina e faʻamoemoe e tupu i le averesi o le 20 pasene tausaga mai le 2021 i le 2025.

O Saina sa avea ma maketi sili ona tele i le lalolagi mo robots fale gaosi oloa mo le valu tausaga sosoo.I le 2020, o le gaosiga o le robot density, o se metric na faʻaaogaina e fua ai le tulaga o masini a le atunuʻu, na oʻo atu i le 246 iunite i le 10,000 tagata i Saina, toeititi faaluaina le averesi o le lalolagi.

Fai mai Wang Weiming, o se ofisa o le matagaluega, o Saina e faʻamoemoe e faʻaluaina le gaosiga o le robot density i le 2025. O loʻo faʻamoemoeina le faʻaaogaina o robots maualuga i le tele o vaega e pei o le taavale, aerospace, nofoaafi felauaiga, logistics ma le maina alamanuia.

O le tele o taumafaiga o le a faia foi e ausia ai faʻalavelave i vaega autu o le robot, e pei o le faʻaitiitia o le saoasaoa, servomotors ma le faʻatonutonuina o paneli, lea e lauiloa o poloka faʻavae e tolu o masini masini faʻapitoa, o le tala lea a Wang.

"O le faʻamoemoe e oʻo atu i le 2025, o le faʻatinoga ma le faʻamaoni o nei vaega taua e mafai ona oʻo atu i le maualuga o oloa mai fafo," o le tala lea a Wang.

Mai le 2016 i le 2020, sa televave le tuputupu aʻe o pisinisi robotics a Saina, ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e tusa ma le 15 pasene.I le 2020, o le tupe maua faʻatino a le vaega robotics a Saina na sili atu i le 100 piliona yuan ($15.7 piliona) mo le taimi muamua, faʻamatalaga mai le matagaluega.

I le 11 masina muamua o le 2021, o le aofaʻi o gaosiga o robots i Saina na sili atu i le 330,000 iunite, faʻailogaina le tuputupu aʻe o le 49 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ai ma le National Bureau of Statistics.

O Song Xiaogang, o le faatonu sili ma le failautusi aoao o le China Robot Industry Alliance, na fai mai o robots e taua tele le aveina o tekinolosi fou.I le avea ma meafaigaluega autu mo pisinisi faʻaonaponei, e mafai e robots ona taʻitaʻia le atinaʻeina numera o pisinisi ma faʻaleleia o faiga faʻapitoa.

I le taimi nei, e mafai foi e robots auaunaga ona avea ma fesoasoani i le faitau aofaʻi o tagata matutua ma faʻaleleia le lelei o le olaga o tagata.

Faʻafetai i tekinolosi e pei o le 5G ma le atamai faʻapitoa, e mafai e robots auaunaga ona faia se sao tele i le soifua maloloina matutua, o le tala lea a Pese.

Na valoia e le International Federation of Robotics e faʻapea o le lalolagi faʻapipiʻi robot faʻapipiʻi e faʻamoemoe e toe malosi ma faʻatupulaia i le 13 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 435,000 iunite i le 2021, e ui lava i le faʻamaʻi COVID-19, e sili atu i le faʻamaumauga na ausia i le 2018.

Milton Guerry, peresitene o le feterale, fai mai e faapea o falefaipisinisi robot faapipiiina i Asia e faamoemoe e sili atu i le 300,000 iunite i lenei tausaga, o se 15 pasene tausaga i le tausaga siitaga.

O lea tulaga ua faaosofia e ala i atinae lelei maketi i Saina, o le tala lea a le feterale

HWJXS-IV EOD Telescopic Manipulator

Telescopic manipulator o se ituaiga o masini EOD.E aofia ai le matiuu masini,lima fa'ainisinia, pusa ma'a, fa'atonu, ma isi.

O lenei masini e faʻaaogaina mo mea faʻalavelave mataʻutia faʻaumatia ma talafeagai mo le saogalemu lautele, afi afi ma le EOD matagaluega.

Ua mamanuina e tuʻuina atu i le tagata faʻatautaia se4.7mita le mafai ona tu'u ese, ma fa'apena le fa'atuputeleina o le fa'aolaola o le tagata fa'afoe pe a pa se masini.

Ata o oloa

图片2
8

Taimi meli: Tes-29-2021

Auina mai lau savali ia i matou: