BOE peti tele i luga o fa'aaliga tekonolosi

61c2855da310cdd3d82260b3
O se tagata faigaluega a le BOE na te faia se suʻega i luga o se pusaaisa atamai ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga faʻaaliga i se fale i Ordos, Inner Mongolia autonomous region.[Ata/Xinhua]

O le BOE Technology Group Co Ltd, o se kamupani Saina faʻapipiʻi faʻaaliga, o loʻo faʻaluaina le faʻaogaina o tekonolosi faʻaaliga fou.

O ia faʻaaliga, fai mai BOE Tekinolosi, e tele le faʻaogaina o mea e mafai ona faʻaogaina i smartphones, televise, tablets, mea faʻaogaina, mataʻituina ma faʻaaliga faʻapipiʻi taavale.

O le a faʻaauauina e le BOE ana tupe faʻafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe o faʻaaliga tioata vai maualuga, fetuutuunai faʻamalama faʻamalama faʻamalama ma mea laiti moli-emitting diodes, o le tala lea a Liu Xiaodong, lona peresitene.

Sigmaintell Consulting, o se kamupani suʻesuʻe maketi i Beijing, fai mai na lafoina e le BOE le 16 miliona OLED panels i le kuata lona tolu o lenei tausaga, ma sili atu ai le au taaalo i totonu o le atunuu.

Na taʻua e Li Yaqin, pule sili o Sigmaintell, o le manaʻoga mo panels OLED fetuutuunai o loʻo faʻaaogaina i telefoni feaveaʻi o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai i tua o faʻatauga faʻapisinisi o tekinolosi 5G, ma e tatau i tagata fai laulau ona faʻaleleia atili a latou fua o fua o fua ma faʻaitiitia tau o gaosiga.

"O le penetration rate o le OLED i le maketi feaveaʻi o le a oʻo atu i le 50 pasene i le 2024. I le taimi lena, o le aofaʻi atoa o faʻasalalauga telefoni feaveaʻi o le a oʻo atu i le 1.6 piliona iunite ma le afa o latou o le a mai le OLED," o le tala lea a Li, faʻaopoopo e uiga i le 60 i le 70 pasene o tupe maua fa'atau o le a saofagā e le OLED.

O tupe maua a le lalolagi o le mini / micro LED maketi ua fuafua e oʻo atu i le $ 4.2 piliona i le 2024, fai mai se lipoti mai TrendForce, le isi kamupani suʻesuʻe maketi.Talu mai le 2019, o le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega i poloketi laiti / micro LED i Saina ua oʻo i le 39.1 piliona yuan.

Faiga Fa'ata'ita'i X-ray feavea'i

Fuafuaga su'esu'e x-ray feavea'i ua fa'atulagaina i le galulue fa'atasi ma le tagata tali muamua ma 'au a le EOD e fa'afetaui le mana'oga o le galuega fa'atino.E mama le mamafa ma e sau ma le faʻaoga faʻaoga polokalama e fesoasoani i tagata faʻatautaia i le malamalama i galuega ma gaioiga i se taimi itiiti. O matou o le manufactulafonoro masini su'e x-ray feavea'i

Vaaiga Fa'atatau:

信图片_20200825090217
信图片_20200825090157
1636101595580
1636101595269

 

Su'esu'ega Fa'asagatau:

Le masini su'esu'e X-ray feavea'ita'alosse matafaioi taua i le asiasia o mea uma - e pei o masini faaeletonika, meafale, puipui (sima, drywall) ma e oo lava i le asiasia o se potu atoa o le faletalimalo.Pe a leoleoina se tagata lautele, poʻo se amepasa, o nei mea faʻapea foʻi ma meaalofa foliga mama poʻo telefoni feaveaʻi e tatau ona asiasia mo sina suiga itiiti i a latou mea faʻaeletoroni e ono faʻaalia ai le faʻaaogaina o se masini faʻalogo.

Pulea tuaoi

O lefeaveai X-raymasini su'efaiga e lelei atoatoa mo le fa'atauva'a - vaila'au po'o auupega, ma IED su'esu'ega e ala i le su'esu'eina o mea masalomia i luga o tuaoi ma nofoaga.E mafai ai e le tagata fa'afoe ona ave le faiga atoa i totonu o lana ta'avale po'o totonu o se ato fa'afafa pe a mana'omia.O le su'esu'eina o mea masalomia e vave ma faigofie ma maua ai le tulaga maualuga o ata mo filifiliga i le taimi lava lea.


Taimi meli: Tes-22-2021

Auina mai lau savali ia i matou: