Resolute Saina e faʻamaʻaina le taulaʻi i mea fou

Saunia e CHENG YU |SINA I ASO FA'ASA |Fa'afouina: 2022-03-21

a 33

O tagata faigaluega e gaosia tupe meataalo mo le auina atu i fafo i se atinaʻe faʻaeletoroni i le Sihong Economic Development Zone i le itumalo o Sihong, Jiangsu province, ia Fep 23. O le a tuliloaina e Saina se taʻiala tau atinaʻe fou ma faʻamalosia le faʻavae o le tamaoaiga moni i le lotolotoi o le faʻamaʻi COVID-19.XU CHANGLIANG/XINHUA

Fa'afanua fa'atekinolosi, tupe fa'aalu R&D, faiga fa'atekonolosi autu, faiga fa'atupe ma tupe e fa'avae ai le fa'atupulaia

A o faaiuina fonotaga e lua a Saina—o fono faaletausaga a le fono faitulafono a le atunuu ma le vaega pito i luga o faufautua faaupufai—na faaiuina ia Mati 11, na latou faaalia ai i le lalolagi le auala i le tamaoaiga lona lua o le lalolagi, o le fetaulaiga o faiga faatemokalasi, faiga faavae ma tulafono e saofagā i le tulaga maualuga. atinae, o le miti a toetoe lava o atunuu uma i nei aso.

Na faʻailoa e le Palemia Li Keqiang le manaʻoga mo Saina e faʻaauau le faʻatinoina o le atinaʻeina o mea fou ma faʻamalosia le faʻavae o le tamaoaiga moni i le tatalaina o le sauniga lona lima o le 13th National People's Congress i le amataga o lenei masina.

O le tu'uina atu o le Lipoti o Galuega a le Malo i lenei tausaga, fai mai Li o Saina o le a fa'alauiloa fa'asaienisi ma fa'atekonolosi fa'afouga mo le fa'aleleia o fale gaosi oloa, fa'ate'aina le fa'amaualuga i filifili sapalai ma iloa ai le atina'e maualuga e ala i mea fou.

O faʻamatalaga na oʻo mai i le taimi na paʻu ai le tamaoaiga o le lalolagi i le lotolotoi o faʻamaʻi COVID-19.O le suiga o le si'osi'omaga geopolitical ma le fa'atupulaia o le puipuiga o fefa'ataua'iga na fa'aopoopoina ai le lavelave i le atina'eina o le tamaoaiga o atunu'u i le lalolagi.

"Ina ia ausia mea fou, tekinolosi autu o se ki," o le tala lea a Ni Guangnan, o se tagata aʻoga i le Chinese Academy of Engineering.

Na taʻua e Ni i le tausaga ua tuanaʻi, ua faia e Saina ni suiga fou i tekinolosi autu, e aofia ai tekinolosi faʻamatalaga.Ua fa'aogaina tele tupe meataalo i totonu o totonu o le atunu'u, faiga fa'aoga ma isi tekinolosi fa'atekinolosi.

“E ui ina laititi le aofa’i o sea maketi (o nei tekinolosi fa’atekonolosi fa’alotoifale), ae o le aofa’i atoa o ia oloa ua o’o atu i le 10 miliona,” o lana tala lea.

"Na faʻaalia atoatoa ai o Saina, i le avea ai o se maketi tele tele, o loʻo i ai le tele o tulaga lelei i le faʻauluina o mea fou.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o mea fou i semiconductor, ua faʻamalosia e le malo taumafaiga e atiaʻe tupe meataalo i le fale ina ia faʻaitiitia ai le faʻalagolago i pisinisi semiconductor mai fafo.O lea na fa'atupuina ai se tulaga le mafaatusalia o le naunautaiga ma le fa'aulufaleina o tupe mai le au fai pisinisi a Saina i totonu o pisinisi semiconductor i totonu o le atunu'u, e o'o lava i tagata fai ta'avale o lo'o oso i luga o le ta'avale ta'avale.

E tusa ai ma le maketi faufautua Preqin, Saina na sili atu i le Iunaite Setete i tulaga o semiconductor financing i le tausaga talu ai.Na maua e le au fai chips a Saina, le au faʻataʻitaʻiga fesoʻotaʻiga ma isi semiconductor startups le $ 8.8 piliona i le faʻatupeina i le tausaga talu ai, e sili atu ma le ono taimi le $ 1.3 piliona na faʻatupeina i kamupani faʻatusa a Amerika.

EOD Hook & Line Tool Kit

Talosaga Vaaiga: O le Avanoa Mata'u ma Laina Meafaigaluega Pusa e mo le Fa'asao Ordnance Lafoa'i (EOD), Pomu Squad, ma taualumaga Fa'apitoa.

Mea: O le Kit o loʻo faʻaalia ai mea e sili ona lelei, faʻamau uʻamea, pulleys maualuga maualuga o le gataifale, Kevlar Rope ma isi mea faigaluega faʻapitoa e faʻapitoa mo le Improvised Explosive Device (IED), feʻaveaʻi mamao ma faʻatautaia mamao.


Taimi meli: Mati-22-2022

Auina mai lau savali ia i matou: