O le Felagolagomai a Saina ma EU e manuia ai Itu uma e lua

C 75

O se pasi ave ta'avale na faia i Saina o lo'o fa'aalia i le taimi o le fa'aaliga fa'atekonolosi i Pale, Farani.GAO JING/XINHUA
Saunia e OUYANG SHIJIA ma ZHOU LANXU |SINA I ASO FA'ASA |Fa'afouina: 2022-07-20 08:10

O Saina ma le Iuni a Europa o loʻo fiafia i le tele o avanoa ma avanoa lautele mo le galulue faʻatasi i lalo o le mamafa ma le faʻatupulaia o le le mautonu i le salafa o le lalolagi, lea o le a fesoasoani e tuʻuina atu se malosi malosi mo le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, na fai mai ai tagata atamamai i le Aso Lua.

O a latou faʻamatalaga na oʻo mai e pei ona lipotia e le South China Morning Post i le Aso Sa e faapea o Saina ma le EU ua sauni e faia se fefaʻatauaʻiga maualuga o fefaʻatauaʻiga e talanoaina ai le tele o luʻitau tau tamaoaiga o le lalolagi e pei o le saogalemu o meaʻai, tau o le malosi, sapalai filifili, auaunaga tau tupe, fefaʻatauaʻiga lua ma tupe teufaafaigaluega. atugaluga.

Na taʻua e Chen Jia, o se tagata suʻesuʻe i le International Monetary Institute o le Renmin University of China, o Saina ma le EU o loʻo fiafia i le tele o avanoa mo le galulue faʻatasi i le tele o vaega i le lotolotoi o faʻalavelave faʻavaomalo mai le geopolitical ma le faʻatupulaia o le le mautonu i le vaʻaiga o le tamaoaiga o le lalolagi.

Fai mai Chen o itu e lua e mafai ona faʻalolotoina le galulue faʻatasi i matāʻupu e aofia ai tekinolosi fou, puipuiga o le malosi, saogalemu o meaʻai, ma mataupu tau le tau ma le siosiomaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na ia taʻua o taunuʻuga a Saina i le faʻaaogaina o malosiaga fou o le a fesoasoani i le EU e faʻateleina le alualu i luma i vaega taua mo le soifuaga o tagata e pei o taavale fou malosi, maʻa ma le carbon emissions.Ma e mafai foi e le EU ona fesoasoani i kamupani Saina e tupu vave i vaega autu e pei o le aerospace, gaosiga saʻo ma le atamai faʻapitoa.

Ye Yindan, o se tagata suʻesuʻe ma le Bank of China Research Institute, fai mai o sootaga mautu i le va o Saina ma le EU o le a fesoasoani i le faʻalauteleina o le tamaoaiga o itu uma e lua ma fesoasoani i le mautu o le tulaga faʻavaomalo ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi.

Na taʻua e le National Bureau of Statistics, o le GDP a Saina na faʻalauteleina i le 0.4 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le kuata lona lua ina ua maeʻa le 4.8 pasene faʻatupulaia na vaaia i le kuata muamua, ae faʻapipiʻi le 2.5 pasene faʻatupulaia i le afa muamua.

"O le faʻatupulaia o le tamaoaiga o Saina ma lona suiga o le tamaoaiga e manaʻomia ai foi le lagolago a le maketi a Europa ma tekinolosi," o le tala lea a Ye.

I le va'ava'ai atu i le lumana'i, na e va'ava'ai i fa'amoemoega mo le galulue fa'atasi i le va o Saina ma le EU, aemaise lava i fa'alapotopotoga e aofia ai le atina'e lanu meamata, suiga o le tau, tamaoaiga fa'atekinolosi, fa'atekonolosi fou, soifua maloloina lautele ma atina'e gafataulimaina.

Ua avea le EU ma paaga faʻatau lona lua a Saina, ma le 2.71 trillion yuan ($402 piliona) i fefaʻatauaʻiga lua i totonu o le ono masina muamua, o le tala lea a le General Administration of Customs.

Suti pomu EOD

O lea ituaigaof O suti pomu ua mamanuina e avea o se meafaigaluega faʻapitoa mo lavalava aemaise mo le Puipuiga a le Malo, Matagaluega o Leoleo Faʻaauupegainas, mo le aufaigaluega o laei e aveese pe lafoaiof mea pāpā laiti.E maua ai le maualuga maualuga o le puipuiga i le tagata lava ia i le taimi nei, a'o ofoina atu le mafanafana silitomaima fetuutuunai i le tagata faafoe.

O leE fa'aogaina le suti malulu e maua ai se si'osi'omaga saogalemu ma malu mo tagata e lafoa'i mea pa, ina ia mafai ai ona latou fa'atinoina galuega fa'ate'aina i le lelei ma le malosi.

Fa'amatalaga Fa'atekinisi a BombSuit

Ufiufi Pale

mafiafia

22.4mm

mamafa

1032g

Mea

Organic transparent composite

pulou pulufana

Tele

361×273×262mm

Nofoaga Puipuia

0.25m2

mamafa

4104g

Mea

Kevlar composites laminated

Le pito i luma o smock

(Autu o le smock)

Tele

580×520mm

mamafa

1486g

Mea

34-vaega ie lalaga (Aramid fiber)

Pepa pa + Le pito i luma o le smock

Fua Fa'a'i

270×160×19.7mm

Mamafa Laupapa Fa'a'i

1313g

Fua o le Laupapa o le manava

330×260×19.4mm

Mamafa Laupapa o le manava

2058g

Lima (Alima Taumatau, Lima agavale)

Tele

500×520mm

mamafa

1486g

Mea

25-vaega ie lalaga (Aramid fiber)

Le tua o le ogavae ma le tamai povi

(Igoa agavale ma le Taumatau, Agagavale ma Taumatau Sina)

Tele

530×270mm

mamafa

529g

Mea

Ie lalaga 21 (Aramid fiber)

Le pito i luma o le 'ivi (Igoa ma Taumatau i fafo)

Tele

460×270mm

mamafa

632g

Mea

Ie lalaga 21 (Aramid fiber)

Suti Pomu Aofa'i Mamafa

32.7kg(e aunoa ma se pulou + matapulepule + suti malulu)

Paoa sapalai

12V maa

Faiga feso'ota'iga

faiga feso'ota'iga uaea, fetaui ma le tele o faiga feso'ota'iga

a 84
a 83

Taimi meli: Iul-20-2022

Auina mai lau savali ia i matou: