Belt, Road o se manuia mo le galulue faatasi i le lalolagi atoa

o
O tagata faigaluega mai le Power Construction Corp of China, poʻo le PowerChina, o loʻo galulue i le fausiaina o se fale eletise i Nepal ia Tesema.[Ata/Xinhua]

I le tulai mai o le faʻagesegese o faʻamaʻi, o le sefulu tausaga le matua o fuafuaga e tele sona sao i faiga faapaaga a Saina ma isi malo, itulagi.

Ina ua maeʻa ona faʻatūina se faʻasalalauga auaunaga i le va o Saina ma Asia i Sautesasae i le 2019, na fai mai Best Inc o Hangzhou, Zhejiang itumalo, na ia taulimaina naʻo se numera faʻatapulaʻa o faʻatonuga i luga ole laiga na tuʻuina atu e tagata faʻatau Asia i Sautesasae e ala i faʻasalalauga e-commerce a Saina.

Na fa'amoemoe Best e fa'alautele lona auai i maketi fa'atatau i Belt ma Road Initiative.Ae i lena taimi, latou te fou i le maketi ma e leʻi iloa lautele.

Ae peitai, o mea, ua matua suia.O le kamupani, lea o loʻo faʻaauau pea ona faʻaopoopo i ana atinaʻe i totonu o le itulagi, na fai mai ua oʻo i le faʻatupulaia tele i tausaga talu ai nei.

Ona o le faatupulaia o manaoga, ua ave nei e Best le tele o iunite masani e luasefulu-futu le tutusa o atigipusa mai uafu Saina i atunuu Asia i Sautesasae i masina taitasi.Fai mai le kamupani, o lana pisinisi i lena vaega na molimauina le 45 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le kuata muamua o le 2023.

"O le faʻalauteleina o le BRI ma ona ituaiga eseese o le galulue faʻatasi ua matua fesoasoani tele i le faʻatupulaia mataʻina o le faʻatauga a Best. Saina i masina talu ai, "o le tala lea a Zhu Jiashu, sui pule sili o le Best Global, o le vaega faavaomalo a le vaega.

O le mea sili e o'o mai i le taimi nei ua fa'atuina lala tautua i atunu'u ma itulagi e pei o Iapani, Ausetalia ma Asia i Sautesasae, ma fausia se feso'ota'iga logistics i atunu'u e lima, e aofia ai Vietnam ma Taialani i le itulagi o Asia ma le Pasefika.

Portable Laser Monitoring system

Portable Laser Monitoring system o se oloa e iai le fa'aleleia atili fa'atekinisi ma le fa'ata'ita'iga R&D fou.Ave le ultra mamao mamao, leai se seti ma le le fesootai e pei o le siosiomaga talosaga, e mafai e le faiga ona iloa le synchronous pikiapu o faamatalaga leo taulai selau mita le mamao, ma e mafai ona fetaui lelei le mauaina o manaoga o matagaluega talafeagai mo faamatalaga leo taulai.O se auala taua e maua ai fa'amatalaga lelei.

O lo'o fa'aaogaina e le faiga ni taunu'uga fou e pei o le atina'eina e le tagata lava ia o auala fa'akomepiuta laser lua, fa'ata'ita'iga matrix detection technology ma fa'atekonolosi fa'afuainumera, ma o fa'ailoga autu fa'apitoa fa'atino ua o'o atu i tulaga ta'ita'i faavaomalo.Pe a faatusatusa i isi auala masani ma oloa faapena i le fale ma fafo, o le faiga e manino lava le avanoa i lalo nano vaivai fua vibration ma vaivai toe foi malamalama malamalama gafatia, ma e tulaga ese le faatinoga i le taulaiga ala fetuutuunai, galuega mamao, faamalama permeability ma isi.

D 50
D 102

Taimi meli: Iuni-07-2023

Auina mai lau savali ia i matou: