O lo'o va'aia e tagata Aferika le tele o manuia ma Saina

a 22

E asiasi tagata i se aʻoaʻoga fesoasoani a Saina i le Iunivesite o Antananarivo i Madagascar i le aso Feb 18. O le polokalame e faʻamoemoe e faʻaleleia aʻoaʻoga matata.XINHUA

O le lelei mai le mafutaga i le va o tutusa e faʻaosoina le alualu i luma, fai mai sikola

O Aferika ua faateleina le faatuatua o sootaga loloto ma Saina o le a faatumauina ai faamanuiaga e tafe mai se faiga faapaaga e matua ese le eseesega ma le itu itu sootaga o le toatele o le konetineta e lagona le uiga o fegalegaleaiga ma atunuu i Sisifo, fai mai se tagata atamai Aferika.

Lemmy Nyongesa, o se paaga sinia i le Africa Policy Institute i Nairobi, fai mai o le faʻamalamalamaina o le tipiloma mai fafo a Saina ua fesoasoani e faʻaleleia lona tulaga faʻavaomalo, ma iʻu ai i manatu lelei o le atunuu i atunuu Aferika.O le toʻatele o tagata Aferika e manatu e tutusa i latou e Saina, ma e tali tutusa ma tagata ua leva ona lagona le faʻaleagaina ma le le talisapaiaina, o le tala lea a Nyongesa.

I ana faiga faʻavae i fafo, o Saina e taʻitaʻia e mataupu faavae o le nonofo faʻatasi ma le filemu, faʻaaloalo i faiga faʻapolokiki o loʻo i ai nei ma le aia tatau mo atunuu e mulimuli ai i a latou lava ala o atinaʻe e tusa ai ma o latou lava tulaga o le atunuʻu, o le tala lea a Nyongesa.

O le faauigaga a Nyongesa i faiga faavae i fafo a Saina e fetaui lelei ma le auala na otooto atu i le faaiuga talu ai nei e lua sauniga i Beijing, faatasi ai ma fonotaga faaletausaga a le atunuu maualuga o le tulafono ma faufautua faaupufai.

O le tuʻuina atu o le Lipoti o Galuega a le Malo i le tatalaina o le sauniga lona lima o le 13th National People's Congress i le aso 5 o Mati, na saunoa ai le Palemia Li Keqiang o le a faʻaauau pea ona tausisia e Saina se faiga faʻavae tutoatasi o le filemu, ma se ala o le atinaʻe filemu, e faʻalauiloa ai le faʻavaeina. o se nuu e iai se lumana'i fefa'asoaa'i mo tagata.

Le 37-Piece Non-Magnetic Tool Kit

O le 37-Piece Non-Magnetic Tool Kit ua mamanuina mo talosaga lafoai pomu.O meafaigaluega uma e gaosia mai le beryllium copper alloy.Ose mea faigaluega taua pe a ave'ese e le au fai mea papa ni mea pāpā masalomia ina ia 'alofia ai le faia o aloiafi ona o le maneta.

O mea faigaluega uma o lo'o fa'apipi'iina i totonu o se ie gaoa o lo'o amoina ato fa'atasi ai ma mea e le fa'amaneta.O le pusa o loʻo i ai tipi taʻitasi i fata foam e maua ai se faiga faʻatonutonu meafaigaluega sili ona lelei e faʻaalia manino ai pe leai se meafaigaluega.

图片1
图片1_副本

Taimi meli: Mati-16-2022

Auina mai lau savali ia i matou: